Over Grünbeck

Bij Grünbeck geloven we dat geschikt water van levensbelang is. Daar dragen wij aan bij door de kwaliteit en de eigenschappen van water overal ter wereld te verbeteren met onze unieke en hoogwaardige waterbehandelingsinstallaties.

Als sinds onze oprichting in 1949 staan Grünbeck-producten garant voor levenskwaliteit en behoud van waarde. Daarom ondersteunen wij onze klanten tijdens de gehele levenscyclus van onze installaties. Hierbij moet u denken aan de planning, constructie, productie en het onderhoud van de installatie. Hierbij houden wij rekening met alle relevante zaken van ons werkgebied en onderbouwen wij onze productkwaliteit door een certificering conform DIN EN ISO 9001 en door talrijke, land specifieke, kwaliteit certificeringen. Ecologische aandachtspunten vinden wij net zo belangrijk: Grünbeck is derhalve gecertificeerd conform het milieumanagementsysteem DIN EN ISO 14001.

Grünbeck: specialist in duurzame waterbehandeling

Ons doel is om jaarlijks nieuwe innovaties te creëren die onze oplossingen nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker maken. Ook delen wij graag onze kennis over water met iedereen die dat wil horen, zodat wij écht waarde kunnen toevoegen. Die kennis is dan ook meer dan voldoende aanwezig. Grünbeck is namelijk in Europa al jaren dé specialist in duurzame waterbehandeling. Met ruim 65 jaar ervaring, 70 locaties wereldwijd, meer dan 800 werkzame professionals en een eigen onderzoeksbureau is Grünbeck uitgegroeid tot één van de meest succesvolle en gerespecteerde bedrijven in de business. Van planning tot ontwerp, fabricage en onderhoud gebeurt in eigen huis.

Grünbeck in Oldenzaal, Nederland

Sinds 2013 is Grünbeck ook in Nederland gevestigd. Voor consumenten, MKB, industrie, ziekenhuizen en installateurs zetten wij ons in. Ons Duitse moederbedrijf staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Voeg daar onze oplossingsgerichtheid, krachtige aanpak en Nederlandse openheid aan toe en wij zijn in staat turn-key oplossingen te leveren die problemen van onze klanten bij de bron aanpakken. German quality, Dutch thinking. De kracht van Grünbeck.

© Copyright 2017 Grünbeck Waterbehandeling B.V. Alle rechten voorbehouden.